Szolgáltatások
Tárolás

A Central Energy Trade Hungary Group hosszú távú üzleti kapcsolatokra törekszik. Partnerei energia igényének kielégítésén túl támogatja az energia hatékonysági törekvéseiket, együttműködik a megbízott energetikai szakreferensekkel az Energiahatékonysági törvényi kötelezettségeik teljesítésében.

Compliance: A CET Hungary eleget tesz az összes EU és REMIT követelménynek.

Write us:
info@cethungary.com
Storage
CET Storage Kft.

Brenmiller Energy: A Tároló Megoldás

A villamos energia tárolását lehetővé tévő megoldások megtalálása a klímavédelem, és a megújuló termelés térnyerésével egyre fontosabb szerepet játszik. Az időjárásfüggő megújuló termelés fellendülésével a rendszerszabályozás egyre nagyobb kihívások elé kerül. A tárolói technológiák alkalmazásával viszont nem kell a teljes átviteli- és elosztói hálózatot a megújuló termeléshez igazítani.

A CET Sorage megoldása egy moduláris tárolórendszer, amely lehetővé teszi a vásárlók különböző igényeinek kielégítését.

A rendszer jellemzője az alacsony tőkebefektetés, a tartósság, minimális degradáció, biztonságos és moduláris (többféle inputtal és outputtal rendelkezik).


  • Clean
  • Hibrid
  • 30+ Years lifetime

  • Modular
  • Best performance
  • Economic
A nagykereskedelmi háttér bázisán a CET Kft. komoly lépéseket tett a hazai végfogyasztói portfólió fejlesztés érdekében. Megújította az ajánlati és szerződési rendszerét, megerősítette a back office szervezetét, ezáltal kedvező áron, rugalmas és magas színvonalú szolgáltatást nyújthat a közepes és nagy energiafogyasztó Felhasználók számára. Jobban meg tud felelni az egyedi igényeknek és nagy biztonsággal képes a standard termékek és szolgáltatások értékesítésére. info@cethungarycom.
Contact us

Our Contacts

Contact Us

Send Us a Message